Linkedin Twitter Instagram Facebook YOUTUBE

 

Iako je tek kraj aprila ili traje maj, leto će stići brže nego što mislite. Zato vam predstavljamo metod koji zaista miriše na leto, a zove se Bikini dijeta i dolazi nam iz Amerike. Program traje dve nedelje i za to vreme možete izgubiti 4 kilograma. Ukoliko produžite još toliko, bićete lakši za još dve kile. Znači, za malo manje od meses dana – 6 kilograma.

I sami ste primetili da se u različitim metodima mršavljenja pojedine preporuke vrte u krug. Jedna od njih je „manje ugljenih hidrata – više proteina i vitamina“. Moglo bi se reći da je upravo to okosnica šeme koju vam ovaj put predstavljamo. Reč je o Dukanovoj dijeti.

 

Kada odlučite da se oslobodite “šlaufa” ili “sarmica” na kritičnim zonama svoga tela, jedna od osnovnih preporuka je “jedite manje masnu hranu”. To vam možda i ne predstavlja problem, koliko dosadno brojanje kalorija i vaganje hrane. I taman kad pomislite da su sve dijete u tom fazonu, jedna se nameće kao drugačija. Zove se Pritkinova i glavna joj je osobina da masti isključuje gotovo u potpunosti. Osim toga, ne zamara vas tabelama i proračunima.

Kažu da je svaka žena “priča za sebe”, ali ono što većinu nas spaja jeste stalna jurnjava za “najboljim receptom za vitkost”. Nema tu univerzalne formule, svako se, ipak, dovija na svoj način. I upravo vođena tom mišlju, pretražujući razne sajtove, dođoh do dijete, za koju pojedini tvrde da je jedna od najbržih letnjih šema za mršavljenje. A, da se ne lažemo, većina dama u ovim toplim danima, mršavi namenski, za letovanje. 

 

Da li ste primetili da je većina Kineza fit? Šta mislite zbog čega? Rećićete vi sad, zato što puno rade, u pokretu su. Tačno. Ali, ima to veze i sa kineskim, odnosno azijskim tanjirom, dragi moji, jer na njemu nema mesta takozvanoj “smeće” hrani. Tu sve puca od povrća i voća, tek ukrašenog mesom ribe ili živine. O svemu tome pisao je priznati nutricionista dr T. Kolin Kempbel “The China Study”, a mi vam  predstavljamo uprošćenu šemu mršavljenja.